Magazin

Livrare gratuită în orașul Iași / Livrare prin curier în țară – 15 ron

 

sau vezi produsele pe categorii

0 – 12 săptămâni

Tot ce ai nevoie pentru dezvoltarea cognitivă și motrică a bebelușului prin observare și explorare de la naștere până la tranziția către acuitatea vizuală și motrică.  

3 – 4 luni

Obiecte specifice pentru această perioadă intensă în care bebelușul începe să facă vizibil trecerea de la distingerea contrastelor la distingerea culorilor și de la mișcarea involuntară a brațelor și picioarelor la mișcarea coordonată.

4 – 12 luni

Jucării potrivite pentru orice bebeluș explorator, susțin dezvoltarea optimă și conturarea unor valori precum independența, frumosul, calitatea. 

Încă nu te-ai decis?

Garantăm retur gratuit și banii înapoi dacă:

Nu ești mulțumit/ă de calitatea produselor 

Bebelușul nu este interesat de jucăria pe care a primit-o

 Cadouri speciale

Brodare nume pe jucării

Reduceri

surpriză

Începând cu a doua comandă

Detalii broderie jucării

Îți dorești o amintire de neuitat

Vrei o bucurie care merită să fie păstrată peste ani în cufărul cu amintiri

Îți oferim jucării brodate la comandă. Putem scrie numele, vârsta, data, orice îți imaginezi că ar face ca jucăria pe care o oferi să fie un dar de neuitat. 

Termenul de realizare a serviciului de personalizare este între 3 și 7 zile, în funcție de complexitatea cererii, iar prețul este de 15 ron pentru fiecare rând de broderie.

Alege ce produs din oferta noastră îți dorești să fie personalizat și scrie-ne un mesaj cu numele jucăriei și ce detali vrei să brodăm.

Abia aștept să făurim amintiri împreună!