Bine ai venit!

Din moment ce ai ajuns aici, îmi imaginez că ai un bebeluș în viața ta, fie că este al tău sau al cuiva apropiat. În primul rând, te felicit și mă bucur pentru tine!

Eu sunt fascinată de felul în care descoperă bebelușii lumea și îmi doresc ce este mai bun pentru ei, de aceea creez jucării care să le fie alături în etapele naturale de dezvoltare.

Bebelușul se naște cu un potențial infinit

Am avut cândva un loc de joacă pentru bebeluși și cineva mi-a spus într-o zi:

„Ceea ce faci tu acolo nu e chiar serios, nu?”

Pe moment nu am știut ce să îi răspund. Știam intuitiv că ceea ce propun nu este doar joacă, dar nu am avut cuvintele și cunoștințele necesare să dau glas și argumente intuiției.

Adevărul era că în perioada aceea am dus dorul lucrului cu tinerii și cu adulții, când prindeam câte un training „serios” și auzeam altceva în afară de mama, tata, waaawaa, era pentru mine o gură de aer curat.

Între timp, am avut vreme să îmi confirm intuiția cu studii și acum afirm cu tărie că lucrul cu bebelușii nu doar că este foarte serios, este grandios, baza pentru tot restul vieții.

 Importanța etapei de dezvoltare a primei copilării este esențială, ea condiționează întreaga viață a persoanei. La naștere, bebelușul este foarte vulnerabil și dependent, dar în același timp el este deja o entitate în sine, care are o misiune:

să se construiască.

 

Copilul absoarbe mediul care îl înconjoară, ia totul din el și îl încarnează în el însuși

Studiile realizate pe etapa copilăriei mici nu lasă loc de îndoială: primii doi ani din viață sunt importanți pentru totdeauna, deoarece în această perioadă ființa trece de la a nu fi nimic la a fi cineva.

Maria Montessori, San Remo Lectures, 1949

 În primii ani din viață, încă de la naștere, conexiunile neuronale ale bebelușului se realizează datorită interacțiunilor cu lumea exterioară.

Imaginile lumii i se imprimă bebelușului pe creier datorită experiențelor simțurilor, care sunt asemenea unor chei de citire a mediului înconjurător. 

Îmi imaginez că îți dorești ca bebelușul tău să facă cele mai bune alegeri în viață, așadar îți propun să alegi începând de acum pentru el cele mai de calitate produse.

Te așteptăm în magazin!

 

Cere detalii:

Sună la 0746 309 190

Scrie un mesaj: